Bouwen & Verbouwen

U heeft een mooie praktijkruimte maar deze is verouderd? U bent op zoek naar een praktijkruimte en u ziet een mooie ruimte maar deze is nog niet ingericht als praktijk. Of u heeft een mooie kavel gezien waar u uw praktijk wilt gaan bouwen. Of u wilt een praktijkruimte creëren bij uw huis. Hoe gaat u dan te werk? Dan kiest u niet voor een gewone aannemer maar juist voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbouwen van medische praktijken. Dental Groups is namelijk specialist in het verbouwen van medische ruimten.

Tijdens het volledige proces kunnen wij u helpen en omdat wij alle vakmensen in huis hebben scheelt dat veel (regel)werk voor u.

Hierbij hanteren wij de volgende werkwijze:

WERKWIJZE

Stap 1

Bouwen

 

 

In kaart brengen van het idee

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie brengen we samen uw ideeën in kaart. Wat wilt u wel en wat niet. Wat voor een soort praktijk moet het worden? Wat moet de beleving van de klant worden?

Stap 2

Schets & Uitwerken

Onze (interieur)architect maakt op basis van uw wensen een eerste schets. Onze architecten hebben ruime ervaring met het inrichten van praktijken. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de medisch- specialist. Bij de inrichting wordt gekeken naar de specifieke functie van de ruimtes zoals de wachtruimte, de behandelkamer maar ook naar de looproute. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met de richtlijnen van de KNMT. Ook wordt er gekeken naar het functionaliteit van de specifieke ruimte, de lichtinval en de uitstraling, gebruik van materialen, kleur en licht. Want de inrichting en uitstraling van uw praktijk is een onderdeel van de beleving van uw klant.

Door middel van een schetsontwerp en een 3D visual en een plan brengen wij uw idee van een ideale praktijk tot leven. 

Home
Bouwen

Stap 3

Bouwen

 

Bouwen & Verbouwen

Dan begint het (ver)bouwproces van de verschillende ruimtes. Dit proces brengt veel werk en veel verschillende specialisten met zich mee. Wij begeleiden en voeren het volledige proces uit van schets tot volledig ingerichte praktijk. Het voordeel hierbij is dat u er geen beslommeringen mee heeft en dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Natuurlijk houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen.

Heeft u zelf goede specialisten of wilt u het gehele proces of een deel van het proces zelf begeleiden dan kan dat natuurlijk ook.

Mocht u bijvoorbeeld een praktijk aan huis willen dan kunnen wij ook uw huis een facelift geven.

Stap 4

 

 

Inrichten

Als de bouw volledig is afgerond kan het inrichten beginnen. Onze binnenhuisarchitect en adviseur richten in samenspraak met u de praktijkruimte volledig in.

Ouder Amstel
Projecten
Bouw

Stap 5

Ouder Amstel
Projecten
Bouw

 

 

 

Praktijk

Daarna is het aan u om er een mooie en bloeiende praktijk van te maken.