Oprichten praktijk en praktijkruimte

Oprichten
Behandelstoel 
Home / Oprichten
Projecten

Jarenlang was Sina Rhmaty werkzaam als tandarts en richtte hij meerdere succesvolle praktijken op. Bij het oprichten deed hij veel ervaringen op. Van het verkrijgen van financiën tot het begeleiden van collega's, het zo ergonomisch en functioneel mogelijk inrichten van de praktijk etc. Nu hij niet langer werkzaam is als tandarts en wel iets met zijn passie en al zijn kennis wil doen wil hij u graag helpen. Dit doet hij natuurlijk niet alleen. In zijn bedrijf Dental Groups heeft hij een groep specialisten om zich heen verzameld die u kunnen helpen.

Bent u bijvoorbeeld afgestudeerd als tandarts, mondhygiënist(e) of een ander mondzorgkundig beroep en u wilt een eigen praktijk oprichten. Dan is dat natuurlijk erg spannend en brengt veel werk met zich mee. Waar moet u beginnen? Waar vindt u een goede financier? Kiest u voor een bestaand pand of een pand dat nog volledig verbouwd moet worden? Hoe gaat het met het aannemen van personeel. Het personeel moet getraind worden. Hoe richt u uw pand goed in? Hoe kunt u key-contracten afsluiten. En zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken?

Wat is er dan mooier dat u de hulp kunt inroepen van het team van Dental Groups. Het team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring. Het team bestaat onder andere uit tandartsen, adviseurs, coaches, (binnenhuis)architecten, bouwtechnisch adviseurs en financieel adviseurs. Het werk van dit team bestaat niet alleen uit het adviseren maar ook het daadwerkelijk uitvoeren en begeleiden van alle processen. Daarnaast werken ze samen met veel toeleveranciers zoals een leveranciers voor mondzorgkundige apparatuur, een bouwbedrijf, elektriciens etc.. Key-contracten kunnen zij voor u afsluiten en vanzelfsprekend bieden zij garantie op alle producten die door de Dental Groups worden geleverd.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als het al voor u gedaan is.