Over Dental Groups

Over Dental

Het is 1998 Sina Rhmaty studeert af als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Datzelfde jaar krijgt hij de scriptieprijs voor zijn scriptie. Zijn scriptie ging over fluoride die zich bevindt in planten en die in verschillende landen zelfs als tandenborstel wordt gebruikt.

Hij gaat aan het werk als tandarts maar blijft naast zijn werk als tandarts een grote fascinatie houden voor allerlei ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van de tandheelkunde, methodes om de technieken te verbeteren en leefstijl. Dit blijft niet onopgemerkt. Hij verschijnt dan ook regelmatig in de media in zowel binnen als buitenland. Ook werkt hij regelmatig samen met tandartsen uit andere landen.

Sina is zeer succesvol in zijn werk en dat blijkt uit de positieve reacties van zijn patienten. Patienten die al jaren niet naar de tandarts durfden overwinnen bij Sina hun angst en hij kan ze dan ook helpen. Hij heeft in de afgelopen jaren meerdere praktijken succesvol opgericht.

In 2018 neemt hij het drastische besluit om te stoppen als tandarts. Dit wordt mede ingegeven door klachten aan zijn polsen waardoor hij niet meer pijnvrij kan werken.  In de afgelopen jaren heeft hij ontdekt dat hij naast tandarts zijn een passie heeft voor het verder ontwikkelen van zijn vakgebied, het doen van onderzoeken maar ook het oprichten van praktijken en coachen van collega's. Waarom al deze ervaringen niet delen met anderen en hen helpen om hun droom waar te maken. In de afgelopen jaren heeft hij een compleet team van specialisten om zich heen verzamelt. Zo is Dental Groups een feit.

Dental Groups bestaat uit een professioneel team van specialisten met jarenlange ervaring. Het team bestaat onder andere uit tandartsen, adviseurs, coaches, (binnenhuis)architecten, bouwtechnisch adviseurs en financieel adviseurs. Het werk van dit team bestaat niet alleen uit het adviseren maar ook het daadwerkelijk uitvoeren en begeleiden van alle processen. Daarnaast werken ze samen met veel toeleveranciers zoals een leveranciers voor mondzorgkundige apparatuur, een bouwbedrijf, elektriciens etc. 

Door deze jarenlange ervaring kunnen ze u helpen met het volbrengen van uw droom. Of u nu alleen advies wilt over het opzetten van een praktijk tot het coachen van uzelf en of uw personeel tot het verbouwen van een bestaande praktijk, het (ver)bouwen van een nieuwe praktijk of het begeleiden bij het aangaan van contracten.

 

Dental Groups can make your dream come true!

Sina als student bij ACTA

Samenwerking met buitenlandse artsen

Over Dental
Over Dental
Over Dental
Over Dental
Over Dental
Over Dental